dinsdag 26 augustus 2014

Ken je de nieuwe ochtendprinses van Peter Van de Veire al? Julie Van den Steen!

 
Ken je de nieuwe ochtendprinses van Peter Van de Veire al? Julie Van den Steen!

Peter Van de Veire verwelkomt morgen een nieuwe stem in zijn radioprogramma De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Zijn nieuwe 'ochtendprinses' is 22, blond en luistert naar de naam Julie Van den Steen.

De Gentse behaalde dit jaar haar diploma journalistiek (afstudeerrichting radio) aan de Arteveldehogeschool. Tijdens haar studententijd was ze vrijwilliger bij de Gentse studentenradio Urgent.fm, waar ze naar eigen zeggen haar liefde voor ochtendradio ontdekte.

Julie Van den Steen werd dit voorjaar op MNM ontdekt tijdens het Rock 'n Roll Radio Highschool-project, een samenwerking tussen de zender en vijf Vlaamse hogescholen. "Vijf weken lang beleefden radiostudenten van vijf verschillende hogescholen hun radiodoop op MNM en ze werden daarbij professioneel begeleid door de MNM-dj's", meldt de zender. "Het is allemaal nog niet goed doorgedrongen", laat Julie optekenen. "Ik ben zo gelukkig met deze kans en heb ontzettend veel zin in dit avontuur. Radio is mijn passie: al van kinds af aan liep ik thuis rond met een speelgoedradiootje om mijn familie te entertainen."

Morgen start het najaar op MNM, en de eerste ochtendshow met Julie Van den Steen wordt daarom uitgezonden vanop de luchthaven in Zaventem. Ook het opgefriste najaarsschema en vernieuwde crew van de jongerenzender worden morgen voorgesteld. Nasrien Cnops, die twee seizoenen lang de vaste sidekick was in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow, gaat vanaf dit najaar aan de slag achter de schermen bij MNM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten