woensdag 27 augustus 2014

Nieuw jong talent als Julie Van den Steen en verfrissing in najaarsschema MNM

 
Nieuw jong talent als Julie Van den Steen en verfrissing in najaarsschema MNM

Vanmorgen heeft MNM tijdens een live-uitzending vanop de luchthaven in Zaventem zijn opgefriste najaarsschema en vernieuwde crew voorgesteld. Ook dit najaar brengt de zender naast de herkenbare programma's en dj's vele nieuwe, jonge radiotalenten in stelling.

Zondagavond stelde Julie Van den Steen zich in 'Hotel M' op Eén al voor als de gloednieuwe 'ochtendprinses' van 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow'. Vandaag was haar vuurdoop en meteen ging de ochtendshow al live vanop locatie. Vanuit de vertrekhal van Brussels Airport nam MNM een vliegende start en stelde zijn najaarsschema voor.

Nieuw jong talent
Daarin vallen vooral de nieuwe namen op. Zo presenteert Dorianne Aussems elke vrijdagmiddag van 16.00 tot 19.00 uur de nieuwe muzieklijst 'Click-Like 40', samengesteld op basis van de muziek die het populairst is bij jongeren op sociale media. Daarnaast presenteert Dorianne elke zaterdag- en zondagmiddag van 16.00 tot 19.00 uur 'MNM Weekend'. Ook Aster Nzeyimana is nieuw bij MNM. Hij presenteert dit najaar elke zaterdagochtend van 7.00 tot 9.30 uur 'MNM Weekend'. Zowel Aster als Dorianne werden ontdekt tijdens het Rock 'n Roll Radio Highschool-project.

Verder is ook Wouter Van den Breen nieuw bij MNM. Hij presenteert elke vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur de 'MNM Dance 50'.

Zowel Nieuw jong talent als Julie Van den Steen als Dorianne werden ontdekt tijdens Rock 'n Roll Radio Highschool, het scholenproject van MNM om nieuwe radiotalenten extra professionele kansen te geven.

MNM-nethoofd Rino Ver Eecke: 'Jaarlijks geven we veel jonge radio-dj's de kans om zich tijdens de zomermaanden te bewijzen en toffe radio te maken. Dat we een aantal van die jongeren ook in het nieuwe radioseizoen in ons basisschema kunnen inzetten, is fantastisch.'

Nieuw elke weekdag, ten slotte, is 'My Big Hits' (19.00-20.00 uur), een uur non-stop muziek waarbij de luisteraars zelf de playlist samenstellen.

Vertrouwde programma's en stemmen
Behalve veel nieuwe dj's horen de MNM-luisteraars dit najaar ook veel vertrouwde stemmen terug, zij het niet altijd op hetzelfde uur. Zo presenteert Astrid Demeure dit najaar 'Sing Your Song'. Bart De Raes verhuist dan weer naar de namiddag (13.00-16.00 uur). Sexy Eva Daeleman (10.00-12.00 uur), Tom De Cock ('Planeet De Cock', 16.00-19.00 uur) en Thibaut Renard ('Big Hits', 20.00-22.00 uur) blijven op post.

Ook Karolien Debecker blijft van de partij. In haar laatavondprogramma 'Generation M' staat ook dit seizoen interactie met de luisteraar centraal. Van maandag tot en met woensdag van 22.00 tot 24.00 uur maakt Debecker samen met haar luisteraars moeilijke maatschappelijke thema's bespreekbaar. Op donderdagavond maken Brahim, Lady S (Sahera Chadouli) en Astrid Demeure wekelijks 'UrbaNice', het radioplatform voor de urban leefwereld in Vlaanderen.

Rino Ver Eecke: 'Voor MNM is hitradio geen doel op zich maar een middel om jong en divers Vlaanderen te bereiken en te inspireren. Via leuke acties werken we samen met onze luisteraars thema's uit die relevant zijn in de leefwereld van onze jonge luisteraars.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten